نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد
سرخط خبرها

فکری: استقلال توسط ارتش فحاش غصب شد+ ویدئو| مجیدی شب‌ها کجا بود؟

  • کد خبر: ۸۰۹۵۴
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
  • ۲
فکری: استقلال توسط ارتش فحاش غصب شد+ ویدئو| مجیدی شب‌ها کجا بود؟
محمود فکری بار دیگر علیه فرهاد مجیدی و برخی اتفاقات پیرامون استقلال دست به افشاگری زده است. سرمربی سابق استقلال به شدت از به راه افتادن ارتش فحاش دراستقلال شاکی است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، محمود فکری، سرمربی سابق استقلال بنا ندارد درباره برخی اتفاقات سکوت کند. او به ماجراهای استقلال در کشور امارات اشاره می‌کند و پرده از غیبت سرمربی استقلال در اردو برداشته است. فکری می‌گوید:«امیدوارم چیزهایی که شنیدم صحت نداشته باشد. در حالی که فکر نمی‌کنم شنیده‌های من دروغ یا غلط باشد. شنیدم که هم سرمربی و هم خیلی از بازیکنان در اردو نظمی نداشتند. شب‌ها آزاد بودند که بروند و بیایند. تیمی که برای چنین بازی مهمی می‌خواهد آماده شود و چند روز زودتر به اردو رفته باید از همه لحاظ در قرنطینه باشد و از نظر ذهنی، روحی و جسمی آماده شود. من حتی از درون تیم شنیدم که سرمربی شب‌ها در اردو نبود. بازیکنان هم آن طور که باید کنترل نشدند شاید گفتند ما که می‌بازیم، حداقل زیاد غصه نخوریم!»

فکری درادامه حرف‌هایش گفت:« ملکیان یکی دو مصاحبه‌ کرده و دوباره همین زامبی‌ها شروع به فحاشی کردند! مگر هیات مدیره قدرت تصمیم‌گیری ندارد؟ هر پیشکسوتی صحبت کرده علیه او فحاشی کردند، این یعنی استقلال غصب شده و این تیم را با فحاشی‌ها در اختیار خودشان گرفته‌اند. همه را با این روش می‌ترسانند و به این ترتیب استقلال درست شدنی نیست.

مردم و طرفداران واقعی هم وقتی ما را می‌بینند، مطالبه‌گر می‌شوند که چرا استقلال چنین شرایطی دارد. اگر می‌خواهیم استقلال این طور نباشد، همه باید کمک کنیم، سکوت استقلالی‌ها معنا ندارد. نمی‌دانم چرا همه سکوت کرده‌اند که آقایان هر کاری می‌خواهند انجام بدهند. همه از پشت پرده کارهایی که با من کردند اطلاع دارند. الان هم اگر بخواهند با مربی جدیدی صحبت کنند، می‌گوید ممکن است همان بلایی که سر فکری آوردند سر ما هم بیاورند. حتما کارهایی شده که می‌گویند، اما متأسفانه لب‌ها را دوخته‌اند و کاری نمی‌کنند.»

سرمربی سابق استقلال سوالی را مطرح کرد که عمیقا قابل تامل است. فکری می‌گوید:«آیا این گستاخی‌ها زمان امیر قلعه‌نویی یا خود مظلومی یا منصوریان، مرفاوی، مربی‌های خارجی و حتی خود من دیده می‌شد؟ الان بیشرمانه می‌تازند و به هر شکلی فحاشی می‌کنند. کسی هم جلودارشان نیست. استقلال گرفتار زالویی شده که همه استقلالی‌ها باید دست به دست هم بدهند و آن را از کار برکنار کنند. یک تیم چقدر باید نتیجه نگیرد؟ سال قبل به خاطر قهر کردن آقایان یک قهرمانی را از دست دادیم. امسال هم از قهرمانی دور ماندیم. چقدر باید به این آدم‌ها فرصت داده شود؟ اینکه همه طرفداران و پیشکسوتان سکوت می‌کنند و منتظرند اوضاع و احوال تیمشان درست شود و قهرمانی بیاورد، شدنی نیست.»

ویدئو صحبت‌های محمود فکری علیه مجیدی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرزاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۷
0
0
واقعا من موندم این شانسپولیسی ها چرا نظر میدن شما برید راجب تیم خودتون نظر بدید. دوستان تا مدیریت استقلال عوض نشه شرایط همینه چرا انقدر سر موندن و نرفتن مربی بحث میکنید الان مورینیو هم با این مدیریت نتیجه نمیگیره. الان چند سال پسر آقای سلطانی فر و دار و دستش دست از سر استقلال بر نمی‌دارن ی فصل با شفر قهرمان آسیا می‌شدیم ولی بازیکنارو فراری دادن تا با استراماچونی نتیجه گرفتیم فراریش دادن هرفصل حداقل 7 تا 8 بازیکن اصلی جدا میشن فقط ی فصل خوب بازیکن گرفتن اونم با آوردن فکری بیسواد نزاشتن سمت قهرمانی بریم. ما الان باید باهم اتحاد داشته باشین حرفمون فقط فقط رفتن مدیر و هیات مدیره باش ولی چیزی که معلوم انگار وزارت جدید هم با قبلی فرقی نداره و تعلقات رنگی داره وگرنه با این بحران استقلال تا الان باید ورود می‌کرد.
ابی بیکران
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۷
0
0
ارتش فحاشان اره؟؟؟؟
تو بازی فولاد با استقلال ارتش شما اسمش چی بود که به همه فحشمیدادی حاجیییی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->